Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediğimiz Çocuk festivalinin dördüncü gününde eğlenceli parkur oyunlarına yer verdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediğimiz Çocuk festivalinde üçüncü gününde tişört boyama etkinliğine yer verdik. Çocuklarımız yanlarında getirmiş oldukları beyaz tişörtlerini yaratıcılıklarını ve el becerilerini kullanarak ortaya harika ürünler çıkardılar:)

Nis

Atamızdan armağan olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Hazırlanan tören alanını ve gösterilerimizden ufak kesitler için videomuzu izleyebilirsiniz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediğimiz Çocuk festivalinde birinci günümüzü; şişme oyun parkları, animasyonlar, uçan sandalye, yüz boyama,  pamuk şeker , patlamış mısır ve eğlenceli çocuk şarkıları ile dolu dolu geçirdik. Çocuklarımızın mutluluğuna şahit olmak isterseniz aşağıda yer verdiğimiz videomuzu izleyebilirsiniz:)

Nis

Aynı bahçeyi paylaştığımız Şehit Fatih Sultan KARAASLAN Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisini Ramazan ayı bitmeden çocuklarımızla birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında bize ev sahipliği yapan sevgili cami imamımız Adem AKBABA'ya sohbeti,güleryüzü ve sürprizleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık günü kapsamında çocuklarımıza Otizim hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.O güne özel tüm çocuklarımız ve öğretmenlerimiz farkındalığı artırmak adına mavi giydiler ve rozet taktılar.

Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında Orman İşletme Genel Müdürlüğü İzmit Merkez Fidanlığından ücretsiz olarak temin ettiğimiz Defne fidanlarını "Küçücük Bir Fidandan,Kocaman Ormanlara Büyüyoruz Beraber.." mesajıyla çocuklarımıza hediye ettik. Hediye aldıkları fidanları evlerinde, bahçelerinde dikmelerini fidanların onlarla beraber büyümelerini istedik. Bütün çocukların güzel, uzun, sağlıklı ömürleri olsun.Çocuklarımızı çok seviyoruz:)

Orman haftası kapsamında Yuvacık Orman İşletme Şefliğinin desteği ile İzmit Merkez Fidanlığından aldığımız servi ağaçlarının dikim işlemini,  çocuklarımız öğretmenlerimizle birlikte bahçemizde gerçekleştirdi.Dikilen servi fidanlarının üzerine çocukların isimlerinin yazıldığı kartlar asılarak sınıf fidanlıkları oluşturuldu.

Bu etkinlik için gerekli olan servi ağaçlarına ulaşmamızda aracı olan Yuvacık Orman İşletme Şefliğine, ücretsiz olarak bizlere temin eden İzmit Fidanlığına ve okulumuza taşınması konusunda araç desteği sağlayan Başiskele Belediyesine  teşekkür ederiz.

Gül Bahçesi Anaokulu ailesi olarak öğretmenlerimiz, personelimiz ve aileleri ile biraraya geldik. Birlik ve beraberliğimize katkı sunan güzel programda emeği geçen , katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Yaşlılar haftası kapsamında değerli büyüklerimiz çocuklarımızla buluşarak sohbet ettiler, keyifli vakit geçirdiler. Çocuklara deney yaptılar, bilmece sordular ve sohbet ettiler.Etkinlik sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.Çekilen fotoğraf çocukların hazırladığı çerçevelere yerleştirilerek büyüklerimize hediye edildi. Ayrıca büyüklerimize defne ağacı hediye edildi.

Etkinliğimize katılım sağlayan tüm büyüklerimize teşekkür ederiz.

Orman haftası kapsamında her sınıfın bir sınıf fidanlığı olması için servi ağaçları talebimiz Orman İşletme şefliğinden karşılandı. Çocuklarımızın fidanları dikebilmesi için bahçemizde çukurlar açılması gerekiyordu. Bu konuda kıymetli velimiz, Türkyılmaz ailesi yardımımıza koştu. Türkyılmaz ailesine emeklerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

20 Mart Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu günü olarak kutlanıyor. Bizlerde bu anlamlı günde çocuklarımızı tiyatro ile buluşturduk.Çevre tiyatrosu tarafından sergilenen Çöplükte Kayıp Hazine isimli oyunu çocuklarımız keyifle izlediler.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili pano hazırlandı. Günün anlam ve önemi ile ilgili çocuklarımız bilgilendirildi.Etkinlik yapıldı.

Türkiye Kızılay Derneğinin "Her sınıftan bir koli iyilik" kampanyasına sınıflarımızdan toplanan 20 koli gıda yardımını Kızılay'a teslim ettik.

İstiklal Marşı Okuma Yarışmasına katılım sağlayan çocuklarımız bir araya gelerek marşımızın ilk 7 kıtasını okudular.