Dilimizin Zenginlikleri

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Meraklı Yolculuk Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Meşe Palamudu Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nasreddin hoca çocuklara tanıtıldı. Üç tane hikayesi okundu. Olay sıralama kartları ile hikaye oluşturma yapıldı.Öğrencileri esprili dil ile söylenen sözlerinin anlamını tahmin etmeye çalıştılar. Sanat etkinliği ile Nasreddin hoca sanat etkinliği yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kitap olarak Keloğlan Deniz Dibinde kitabı seçildi. Öğrencilerin Kültürel Zenginlikler kapsamında Keloğlan ile tanışmaları sağlanarak etkinlik düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Haylaz Timsah Dişlerini Nasıl Fırçalar Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Bütün Tavşanlr Havuç Sever Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Gözden Düşmek deyimi seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Farklı Ama Aynı Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Memleketim Bursa Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Proje Bültenine ulaşmak için bağlantı linkine tıklayınız

Veli Mektubu için bağlantı linkine tıklayınız

Ara

Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap Değnek Adam Kitabı seçildi. Öğrencilerle etkinlik düzenlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul panosu düzenlendi.

Ara

Proje kapsamında okulumuz için hazırlanan afişimiz