Eko Okul Projesi

Eko Okul Projesi kapsamında su günü etkinlikleri düzenlendi.Çocuklarımız suyun önemi ile ilgili sloganlar hazırladı. Ayrıc yapılan etkinliklerden pano oluşturuldu.

Eko Okul projesi kapsamında atık malzemelerle ilgili bilgilendirici videolara izlendi.

Eko Okul Projesi kapsamında okul bahçemizde bulunan yaprakları çocuklarımız toplayarak yaprak inceleme çalışması yapıldı.

Eko Okul Projesi kapsamında bilim günü düzenlenerek çeşitli deneyler yapıldı.

Eko Okul Projesi kapsamında sonbahar etkinlikleri düzenlendi.

Eko Okul Projesi kapsamında geri dönüşütürülebilecek ürünlerle yeni yıl takvim çalışması yapıldı.

Eko Okul Projesi kapsamında çocuklarımız tarafından kuş yemlikleri yapıldı. Yapılan kuş yemliklerini okul bahçemizde bulunan ağaçlara asıldı.

Eko Okul Projesi kapsamında çocuklarımız geri dönüşüm kutuları tasarladılar.

Eko Okul projesi kapsamında okul bahçeimizde bulunan doğal atıklar çocuklarımız tarafından toplanarak incelendi.

Eko Okul Projesi kapsamında yapılan çalışamlar okul panomuzda sergilendi.

Eko Okul Projesi Kapsamında Okul faaliyet raporu oluşturulmuştur.

Eko Okul Projesi kapsamında okul afişimiz oluşturuldu.

Eko Okul Projesi kapsamında okul logomuz hazırlandı.