Gül Bahçesi Anaokulu

Adres
Gül Bahçesi Anaokulu Yuvacık Serdar Mah. Gazneli Mahmut Cad. Çoban Dede Sok.No 4 Başiskele/KOCAELİ
Vizyon
Gül Bahçesi Anaokulu olarak vizyonumuz; öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak, eğitimde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü, çevreye ve doğaya duyarlı, evrensel değerlere bağlı mutlu çocukların eğitim gördüğü ilinde lider bir okul öncesi eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Gül Bahçesi Anaokulu olarak misyonumuz; çocukların gelişim dönemlerini, ihtiyaçlarını, ilgi ve yeteneklerini dikkate alarak; bilimsel düşünceyi teşvik eden, araştıran, tasarlayan, üreten, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş, çağdaş ve ilkeli tutum sergileyen eğitim kadromuzla çocuklarımızın hayatına olumlu dokunuşlar yapmak; geleceğe hazır, mutlu, sağlıklı, başarılı, özgüvenli, kendisini seven, çevresiyle barışık, paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, kültürel ve ahlaki değerlere sahip, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.
08:00-13:00 13:00-18:00
MERKEZİ SİSTEM
ŞEHİR MERKEZİNDEN 623 NOLU HAT KULLANILARAK ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
SERVİSİMİZ YOKTUR.
SERDAR MAH.GAZNELİ MAHMUT CAD.ÇOBAN DEDE SOK.NO:4/1 BAŞİSKELE/KOCAELİ
FEN DOĞA ÇALIŞMALARI,KODLAMA ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
7/24 kamera kaydı,Beslenme Dostu Okul ve Beyaz Bayrak Sertifikalı.Okul Mutfağında hazırlanan menü.