Okul Girşi kapımızın görüntüsü yenilendi.İç kapımıza da misyonumuz ve vizyonumuz eklendi.

Kitap kumbaram etkinliği yapıldı.

04.01.2024 tarihinde okulumuz öğrencilerimize Çocuk Dünyası Anaokulu P4C yani Çocuk Felsefesi Öğretmeni Merve GÜNHAN ÇAĞIL tarafından Yazar Deniz ALTER'in "Hayaller Bir Baloncuğa Sığar mı? kitabı etkileşimli olarak okunarak   P4C etkinliği düzenlendi. Çocuk Felsefesi Öğretmeni Merve GÜNHAN ÇAĞIL; Hayaller bir baloncuğa sığar mı? İsimli kitabından yola çıkarak,  öğrencilerimizle hayallerimiz üzerine konuştu. İlk başta bir tanışma oyunu gerçekleştirip ardından soru çemberimizde paylaşımlarda bulundu. Öğrencilerimiz bu uygulama için oldukça heyecanlıydı.  Eğitimimizin ardından öğrencilerimize hayallerini çizmeleri için bir kağıt verildi ve kitabımızda geçtiği üzere Hayal baloncuklarını üfleyip dans ettiler.Öğretmenimiz de gün sonunda çok keyifli bir eğitim olduğunu söyledi.

Çocuk Dünyası Anaokulu ile uygulamalarımız ilerleyen haftalarda devam edecektir. Velilerden ricamız çocuklarımızın hayalleri üzerine konuşmalar gerçekleştirmeyi ihmal etmemesi. Çünkü onların hayalleri bizimkilerin çok ötesinde bir derinliğe sahip. Hepinize güzel haftalar diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz sınıf etkinliğinde hazırlamış oldukları ürünleri okul idaresi, öğretmenleri ve yardımcı personele hediye ettiler.

Ara

Uykunun sağlığımız açısından önemini kavramak için pijama partisi düzenlendi. Öğrenciler evden getirdikleri pijama, terlik ve uyku arkdaşları ile doyasıya eğlendiler.

Ara

2023 yılı bitiminde Bir Yaş Büyüdük Partisi düzenlendi.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası boyunca ülkemizin bölgeleri öğretmenlerimiz tarafından çocuklara tanıtıldı. Her güne bir bölge panosu yapılarak o bölgeye ait her türlü gelenek görenek, yetiştirilen ürünler, yöresel ürünler yöresel danslar yörsel tatlar gezilecek görülecek yerler çocuklara aktarıldı.